Prezentare Generala

Pe urmele legendelor harghitene

Proiectul ”Pe urmele legendelor harghitene” are ca obiectiv general promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică, prin creşterea vizibilităţii judeţului Harghita pe harta turistică a României şi promovarea produselor româneşti.

Având ca obiectiv specific dezvoltarea şi consolidarea turismului în judeţul Harghita prin conceperea unui traseu turistic cultural şi istoric al zonei şi promovarea acestuia prin instrumente de marketing în rândul grupurilor ţintă identificate, proiectul va contribui la dezvoltarea turismului sustenabil, precum și la creșterea numărului de turiști și al înnoptărilor din regiune.

Descoperiți județul Harghita!

Ținutul Secuiesc este adesea numit Tărâmul poveștilor, sau chiar Grădina zânelor, datorită inepuizabilelor atracții naturale și valorilor culturale. În prezent, tot mai mulți cetățeni români călătoresc în străinătate, în locuri la care mai demult doar visau să ajungă și adesea nu observă că acasă există încă multe locuri de explorat și care sunt revelate de vizitatorii și oaspeții străini. Numeroase comori din județul Harghita pot fi descoperite prin intermediul legendelor, iar prin intermediul poveștilor suntem ghidați spre locuri minunate care ne prezintă scene și personaje istorice. Prin această publicație dorim să vă fim ghid și sperăm să vă fie de folos, urmând a alege această regiune ca destinație pentru concediul familiei dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag!